måndag 31 oktober 2011

Kul

det är några som följer min blogg ;-) Vet två i alla fall som är in och tittar emellanåt så jag ska väl uppdatera lite.............
Har lämnat in sista uppgifterna till skolan för några veckor sedan och är KLAR, jag är nu färdigutbildad vård och omsorgspersonal och kan söka som undersköterska, vårdare, assistent och skötare. Finns några i familjen som tycker att jag ska söka vidare och utbilda mig mer eftersom det har gått så bra. Första tanken som slog mig var ALDRIG, fast ärligt så har jag börjat fundera lite.... men till vad.
Paniken och ångesten kommer över en när man vet att man ska bli arbetslös, arbetsförmedlingen och a-kassa efter en. JAG VILL HA ETT JOBB!!!
Nog för att man har att göra när man har hus, men det ger tyvärr inga pengar. Jag vill ha ett arbete som man känner att man gör någon nytta, skönt att komma hem ;-) Och inte minst LÖNEN som kommer en gång i månaden, det har varit lite tufft när man har pluggat.

Men jag har börjat renovera lite smått.. på tiden nu när vi har bott här i .. hmm ja 2½ år. Robins rum är klart och har börjat i "hallen" eller vad man nu ska kalla det rummet för... har ett kort före och ett kort efter, men det är inte klart än. Det ska upp panel, det ska in ett nytt golv och sedan lite smått som nya lampor, sofföverdrag och lite saker på väggarna......som t ex hyllor, spegel och väggord..
Så här såg det ut innan

Nu ser det ut så här
Har börjat med trappan ner...slipa...... kan säga att jag HATAR lim!!! *S*
Första gången på länge som jag börjar längta till första advent så man får pynta lite........

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan,
det är minsann en fin förändring. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela

Jaana sa...

Va duktig du är som donar och grejar så mycket hemma. Önskar att jag hade ens hälften av din energi =)

Grattis till din nya titel!

Kram!