onsdag 31 mars 2010

Börjar bli senil, kommer knappt ihåg lösen när man ska logga in på olika ställen. Måste komma ihåg att byta så man kan ha ett å samma lösen till alla ställen...

Här har det inte hänt så mycket. Har målat i hallen när det gäller dörrar och dörrkarmar, vita. Inväntar faktura från rörmokaren som var hit då vi fick vattenskadan (har ringt flertal gånger för att påminna om det) sen ska försäkringsbolaget kolla igenom det. Kanske får vi mer pengar, kanske inte. Så förnärvarande står det still när det gäller väggar och golv. Men ska påbörja sovrummet och vardagsrummet med det jag kan göra ;-)
Önskar man hade en liten buffert och renovera och göra alla tre rummen klara till sommaren....

Två gånger i veckan har vi Bosse här och det går bra. Han och Kenzo softar och tar det lugnt när vi är inomhus och busar när vi är ute.
Sen idag har vi varit ut med grannens hund Snobben.

Fick precis reda på var jag ska vara i sommar....... då har man semestervikariat i alla fall. Så intervjun för semestervik som jag skulle på nästa vecka får jag väl avboka eller kanske ska åka dit ändå och se vad det är och ge det en chans........ Hmmm till sommaren är man POPULÄR!!

Önskar alla en trevlig och glad PÅSK!!!

1 kommentar:

Diya sa...

Glad Påsk på er alla:)
Äntligen visar sig solen och våren är på G.
Kram